top of page

renew your vows

Celebstel David Beckham en Posh doen ‘het’ elk jaar, net als Mariah Carey en haar man: Renewal of your vows. Het hernieuwen van de huwelijksbeloften is een trend die uit Amerika is over komen waaien. Beroemdheden zoals Will Smith, Tori Spelling, Kate Moss, Jennifer Lopez en Slash hebben dit ook al gedaan. Met alles erop en eraan. Maar het hoeft natuurlijk niet –op geheel Amerikaanse wijze- groots en meeslepend en volledig over de top. Het kan ook -op een ietwat meer nuchtere Hollandse wijze- klein en intiem. Nu is het mogelijk om op authentieke wijze de liefde (nog) eens bewust te vieren en te bezegelen. En wel in romantisch Italië… In één van de prachtige kapelletjes die het Comomeer rijk is, kunnen jullie in een informele maar hoogstpersoonlijke en betekenisvolle ceremonie jullie huwelijksbeloften hernieuwen. Romantisch met zijn tweeën, in het bijzijn van jullie kinderen of met een aantal dierbare vrienden en familieleden. Het kan allemaal!


De redenen van een renewal of the vows kunnen ook zeer divers zijn. Zoals het afsluiten van een moeilijke periode samen en het maken van een frisse start. Misschien heb je destijds geen echte bruiloft gehad of was de mooiste dag van je leven –om wat voor reden dan ook- niet wat je ervan verwacht en gehoopt had. Ook kun je op deze manier een bijzonder tintje geven aan een jubileumjaar. Of als bevestiging dat je nog steeds heel veel van elkaar houdt en het über-romantisch vindt om elkaar nogmaals eeuwige trouw te beloven. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat een officieel, traditioneel en groots huwelijk voor jullie niet zo hoeft. Dan kan dit de uitgelezen mogelijkheid zijn om jouw geliefde eens goed te verrassen met een origineel, hartverwarmend, maar bovendien (ON!)betaalbaar cadeau…​


Hoe dan ook: Opnieuw het ja-woord uitspreken is de ultieme bekrachtiging van jullie liefde en de kroon op je relatie! En –met alle liefde van de wereld- zal Blanca als 'liefdesgoeroe' haar taak als ceremoniemeester vol enthousiasme en met verve volbrengen… Het lijkt haar een geweldige eer jullie te mogen verwelkomen in La Bella Italia en een bijdrage te mogen leveren aan een onvergetelijke dag!

prijs
Deze exclusieve vow renewel ofwel 'viering van de liefde' is nu nog te boeken voor € 795,-. (ex. BTW).

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze prijs is inclusief: 

▪ Een warm welkom met een lokale prosecco

▪ Een heerlijk 3 gangendiner van topchef Loredana

▪ Een overnachting in Menaggio aan het Comomeer

▪ Een uitgebreid ontbijt met echte Italiaanse koffie

 

 

Deze prijs is exclusief: 

▪  Retourtickets naar Milaan (Malpensa) al voor € 50,- p.p.

▪  Transfer. Autohuur voor een weekend al voor € 70,- 

▪  Drank tijdens het diner en extra consumpties in het hotel

▪  Extra overnachtingen al mogelijk voor € 100,-  p.n. per stel

 

 

 

Interesse? Bericht Blanca persoonlijk met al jullie wensen en vragen: blanca@insightorout.nl. 

La dolce vita

la vita

È bella

bottom of page