top of page

relight the fire (sex) retreat

▪  Gaan jullie al jaren als broer & zus door het leven?

▪  Maar willen jullie weer elkaars vurige minnaars worden? Missen jullie de passie en het seksuele spel? Of zijn      jullie bang voor ontrouw?

▪  Of hebben jullie een kinderwens die op deze (seksloze) manier sowieso niet vervuld gaat worden?

▪  Maar lijkt de (slaapkamer)drempel alleen maar hoger te worden...? 

Geen paniek...! De redding is nabij..;)

Als sociaal seksuoloog werkte Blanca -samen met Arie Boomsma- mee aan het baandoorbrekende TV-programma "40 dagen zonder seks". "Interessant die seksverslaafde pubers, maar het lijkt mij veel nuttiger om een programma te maken voor seksloze stellen. Daar zijn er mijnsinziens veel meer van. Ik zie heel veel stellen die al jaren als broer en zus samenleven". “Seks is overal, behalve tussen de lakens”, aldus Blanca....

 

Als je de media moet geloven houdt iedereen er een zeer actief, dampend en (ont)spannend seksleven op na. Niets blijkt echter minder waar. Volgens de laatste peilingen gaat 19% van de stellen in een langdurige relatie seksloos door het leven (> 2 jaar, > 35 jaar. > 6 maanden). Het gaat daarbij voornamelijk om de zogenaamde DINS-stellen (Double Income, No Sex) en KANS-stellen (Kids And No Sex). Het hebben van meerdere (jonge) kinderen en twee veeleisende banen blijkt helemaal een dodelijke combinatie. Het brengt de seksuele zin volledig om zeep. Want als je zowel slaap als seks tekortkomt, krijgt slaap sowieso voorrang. En van spontaniteit is vaak ook geen sprake meer. Seks is het zoveelste puntje op de ‘to do’ lijst geworden… Door gebrek aan tijd, vermoeidheid, gebrek aan privacy door bijvoorbeeld aanwezigheid van kinderen, zwangerschap, (ont)rouw of ziekte knippen daarom steeds meer stellen de seksuele intimtieiten tijdelijk uit hun relatie. Een seksuele dip hoort er soms gewoon even bij om vervolgens met hernieuwd enthousiasme je seksleven weer nieuw leven in te blazen… Als die seksuele opleving echter te lang op zich laat wachten, wordt de (slaapkamer)drempel alleen maar hoger. Dan wordt het steeds lastiger om weer -op eigen kracht- nader tot elkaar te komen. 

Geen zorgen..! (S)expert Blanca weet raad...

Door de jaren heen heeft Blanca al honderden stellen begeleid die te kampen hebben met een ingedut seksleven. En met succes! Doorgaans ontbreekt het namelijk niet aan goed functionerende geslachtsdelen, liefde en zin, maar vooral aan moed en durf. Je laat elkaar met rust, hebt het er niet over, zoekt geen toenadering. Goedbedoeld. Uit liefde. Je wilt je partner niet lastig vallen. De confrontatie uit de weg gaan. Maar door jullie seksuele vermijdingsgedrag kunnen jullie je afgewezen gaan voelen. En onaantrekkelijk. Onveilig en niet verbonden. De relatie wordt steeds verder uitgehold. De afstand wordt steeds groter. Blanca geeft jullie -spreekwoordelijk en op geheel eigen wijze- een aai over jullie bol en een schop onder jullie kont om zo weer nader tot elkaar te komen. Haar motto: "Ga eerst figuurlijk en dan pas weer letterlijk met de billen bloot". 

Waar ben je bang voor? Wat houdt jullie tegen? Angst voor afwijzing? Angst voor teleurstelling? Angst voor (emotionele) pijn? 

Een exclusieve 'relight the fire-sex-retreat' aan het Italiaanse Varese meer biedt inzicht en uitkomst. Lastige onderwerpen worden op prettige wijze bespreekbaar gemaakt, vaste patronen worden blootgelegd, de (seksuele) connectie wordt hersteld. Dit is relatietherapie nieuwe stijl. Bijzonder en uniek. Maar bovenal zeer doeltreffend en effectief. Even (weer) de onverdeelde aandacht voor elkaar. Zonder afleidingen en verplichtingen.  

prijs

Zo'n uniek weekend is nu al te boeken voor ongeveer € 1.800,- (ex BTW). Prijs is per stel en er zijn geen andere stellen aanwezig. Het weekend is geheel naar eigen wensen en behoeften in te richten. Zo kun je verblijven in een chique 5-sterren hotel of (romantisch) een paar nachtjes in een tentje slapen op de lokale camping. Je kunt kiezen voor intensieve begeleiding of slechts één therapiesessie van twee uurtjes per dag inboeken. Je kunt een dagje komen of een hele week blijven. In het weekend of doordeweeks. Wat jullie willen. In goed overleg is er van alles mogelijk. 

Een reële inschatting van de kosten:

▪ Overnachtingen in de buurt van Varese zijn mogelijk van € 60,- tot € 500,- per nacht. Art Hotel bijvoorbeeld kost in het laagseizoen € 100,- per nacht. Kijk maar eens op booking.com voor alle mogelijkheden

▪  Retourtickets naar Milaan Malpensa al voor € 50,- p.p. mogelijk bij tijdig boeken. Kijk op easyjet.nl. 

▪  Transfer. Autohuur voor een weekend al voor € 80,-. Check autoverhuur vanaf terminal 2 via ww.autoeurope.nl.

▪  Uitgebreide lunch en diners kosten ongeveer € 50,-.

▪ De uurprijs van relatietherapeute Blanca is € 120,- (ex. 21% BTW). De eventuele extra kosten tijdens de aanwezigheid van Blanca zijn voor jullie rekening. Deze kosten kunnen -desgewenst en in overleg- geminimaliseerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan samen een koffietje drinken 's ochtends, samen lunchen, de boot pakken en/of dineren.

 

Een optelsom brengt ons op een totaalprijs van € 1.800,-: vlucht en vervoer (200), 3 overnachtingen (300), 2 dagdelen relatietherapie (900 + BTW), autohuur (200), overige onkosten aan alcoholische versnaperingen, lunch en diners (200).

PS: Blanca is onlangs verhuisd van het Comomeer naar het Varese meer. De begeleidingstrajecten zijn nog wel mogelijk aan het Comomeer, maar worden momenteel -bij voorkeur- georganiseerd in de buurt van Varese of aan Maggiore

Bij verdere vragen of interesse kun je altijd een persoonlijk berichtje sturen naar blanca@insightorout.nl. Daar val je haar nooit mee lastig... Echt!

 

bottom of page