blanca van den brand...

De liefdescompagnie InSightorOut is een initiatief van relatietherapeut Blanca van den Brand (44). Tot 2001 studeerde zij sociale psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, met als scriptieonderwerp 'let's talk about sex'. Na haar afstuderen reisde zij af naar Hawaii om bij 's werelds bekendste seksuologe Elaine Hatfield in de leer te gaan. Volledig afgeknapt op 'the American way' van begeleiden, besloot Blanca het allemaal anders te gaan doen. Zij reisde de hele wereld rond om haar eigen constructief-confronterende therapievorm te ontwikkelen, gebaseerd op haar eigen-wijsheid.Blanca’s debuutboek [ de liefde bedrijven ] bezorgt je een 5-sterren-liefdesleven. [ 69. de kunst van het beminnen ], haar 2e boek zorgt voor een 5-sterren-seksleven. En als bevlogen relatietherapeut brengt zij al haar pittige theorieën op enthousiaste wijze in de praktijk. Maar ook in de media verkondigt Blanca regelmatig op puriteinse wijze haar liefdevolle boodschap. Ze wordt dan ook wel 'de pastoor op naaldhakken' genoemd. Zij staat bekend om haar confronterende aanpak en haar controversiële en altijd verrassende insteek. [ blanca@insightorout.nl ]

B GROEN ZONDER KUS_edited.png

raymond landgraaf...

Raymond (41) is echt een uomo universale. Na een studie rechten en economie is hij medicijnen gaan studeren. Tegenwoordig is hij voornamelijk werkzaam als waarnemend huisarts en acupuncturist. In Italië werkt hij daarnaast ook als vrijwillige bergarts op de piste. Verder organiseert hij in de Italiaanse Alpen de geweldige [ otro elements expeditions ]. Kijk voor meer informatie op www.otro-elements.it.

En als Ray niet aan het werk is, dan bakt hij brood, hakt hij hout, werkt hij in de moestuin, gaat hij op avontuur met zijn kinderen en is hij echt een geweldige echtgenoot. Hij staat een zelfvoorziendend leven voor en is echt een 'out of the box thinker', Hij durft zijn dromen te volgen en zijn grenzen te verleggen en daarmee inspireert hij menigeen. Wil ook jij je hart volgen en je dromen najagen? Laat je inspireren...Bij interesse, lees [ 'n artikel ] over het dynamische duo, Ray & B.

 

 

Ray is rechtstreeks te bereiken via raymond@otro-elements.it.

sara eenhoorn...

Voor Sara (26) lonkte het avontuur al tijdens haar middelbare schooltijd. Zo trok ze op haar veertiende al met een backpack door Zuid-Engeland. Ze stak haar handen uit de mouwen op enkele vrijwilligersprojecten in Oeganda, bezocht het vurige IJsland en rook aan het boeren leven in Spanje. Naast reizen, filosofeert, schrijft, dicht en praat ze graag over maatschappelijke onderwerpen. Zij bezit naast haar ontembare ontdekkingsdrang en reisdrift een groots maatschappelijk bewustzijn, maar ook een aanstekelijk enthousiasme en ongekende overtuigingskracht. Zij weet (nu al !) menigeen te enthousiasmeren om meer uit het leven te halen, te exploreren, een sprong te maken in het onbekende… Naast al haar avonturen en werkzaamheden, investeert Sara momenteel het liefst haar tijd aan haar eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit deed ze eerder bij stichting Breekjaar. Een jaar lang ging zij actief op zoek naar haar valkuilen en talenten. En ze weet nu al: "Als ik later ‘groot’ ben, wil ik het allerliefste documentaires maken over het leven van mensen in andere culturen". 

 

Op Sara's initiatief organiseert zij samen met Ray en Blanca [ de Otro Elements Jongeren Expeditie ]. Voor meer informatie: info@otro-elements.it.