top of page

​​​la bella Italia...

Samen met manlief Ray heeft de bevlogen relatietherapeute Blanca van den Brand de stap gewaagd. Een paar jaar geleden vatten zij het snode plan op om met hun 2 (inmiddels 4!)  kinderen ​een tijdje te gaan genieten van La Dolce Vita. Hun keuze viel -in eerste instantie- op het prachtige en magische Lago di Como, het wereldberoemde Comomeer en inmiddels wonen zij aan het meer van Varese. Opslag verliefd besloten ze deze romantische vondst ook met anderen te delen. Ray is daar inmiddels werkzaam als huisarts, bergarts en acupuncturist. Naast zijn reguliere werkzaamheden heeft hij zich namelijk toegelegd op de traditionele Chinese acupunctuur, Tibetaanse kruiden en Boeddhistische levenswijze. Blanca en Ray weten samen op wonderlijke wijze Hollandse nuchterheid met Oosterse wijsheden te combineren.

Naast het organiseren van haar liefdesretraites, het geven van skypetherapie en het schrijven van haar columns, is Blanca stilletjes aan aan haar derde boek aan het werken. En onder het motto “casa mia é casa tua” ontvangen zij jullie graag in hun liefdevolle tweede ‘thuis’ in Varese.Aan het romantische Varese meer In Italië zijn jullie meer dan van harte welkom voor:​
[ liefdesretraite ]

[ cheat retreat ]

[ deal, feel & heal retreat ]

[ fire up sex retreat ]

Overig:             [ breekweek voor jongeren ]

Overig:             [ otro elements expeditie ]

Binnenkort:   [ expeditie voor stellen en vrijgezellen ]

 

Lees het verhaal van hun Dolce Vita in de [ Libelle ]...

Blanca is momenteel veel in Italië, maar is ook zeer geregeld in Nederland. Zij is te boeken voor verrassende lezingen, eigenzinnige workshops en spraakmakende interviews. Ook kun je [ een privé gesprek ] met haar inplannen. Bij interesse, stuur haar rechtstreeks een bericht: blanca@insightorout.nl.                                                 

 

bottom of page