top of page

kom je bij Blanca op de thee(rapie)?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The(e)rapie biedt dan wellicht uitkomst. Dat is de light versie van therapie. Geen eindeloze therapiesessies in een klinische praktijkruimte, maar een eenmalig gesprek in een huiskamersfeertje onder het genot van een luxe high tea samen, een wijntje of tijdens een fikse boswandeling. Om samen in alle rust die dingen te bespreken waar je letterlijk of figuurlijk 's nachts wakker van ligt. Of het nu gaat om een heimelijke verliefdheid, een gebroken hart, een seksuele hobby of voorkeur of twijfel in de liefde. Of je nu behoefte hebt aan een spoedcursus in de liefde, seksuele voorlichting 2.0 of een concreet plan om jouw problemen het hoofd te bieden. Wees welkom. In Noord-Holland, Midden Nederland of Brabant.

 

Informeer nu naar de mogelijkheden om een unieke boostersessie met psycholoog Blanca te boeken. Bekijk -ter inspiratie- [ de lijst ] met mogelijke thema's. De kosten zijn € 100,- per uur (ex. BTW) voor een pittige gesprek tijdens een fikse strand- of boswandeling. Dat kan op het strand in Zandvoort, op de hei in Laren of in het Mastbos in Breda. Alle extra kosten voor bijvoorbeeld een high tea, een borreltje, lunch of diner komen voor jouw rekening. Op die manier kun je zelf de kosten bepalen.

 

Maar...  Je kunt jezelf natuurlijk ook een weekendje Italië cadeau doen. De koffie smaakt nu eenmaal beter in La Bella Italia. De wijn trouwens ook. Voor intensieve begeleiding bij het vinden van een geschikte partner of bijvoorbeeld bij [ het verwerken van een relatiebreuk of scheiding ]

Mocht je twijfelen wat het beste voor jou zou kunnen werken, schroom niet ons te contacteren: info@insightorout.nl

▪  Zou je het weleens fijn vinden om een heel persoonlijk, eerlijk en oordeelvrij           gesprek te voeren met een onpartijdige professional? 

    Zonder directe consequenties?

    En zonder meteen aan een heel traject vast te zitten?

▪  Om eens lucht te geven aan jouw twijfels, angsten en onzekerheden?

▪  Om eindelijk iets op te kunnen biechten waar je al heel lang mee rond loopt?

▪  Of om eens schaamteloos al je vragen over de liefde, het leven en seks te

    stellen? 

 

bottom of page