top of page

individuele therapie  |  single coaching

▪ Val je steeds weer op de 'verkeerde'?

▪ Ben je tegen heug en meug nog vrijgezel?
▪ Loop jij telkens tegen dezelfde problemen aan als single of in je relatie? ​

▪ Heb je een gebroken hart en wil je de lessen leren die in een scheiding verborgen liggen?
▪ Wil je iets opbiechten? Ga je vreemd of twijfel je aan de liefde voor of van je partner?

▪ Of heb je gewoon behoefte aan een schop onder je kont en een aai over je bol?

 

Je hoeft echt geen unhappy single of megagroots probleemgeval te zijn om eens een gemoedelijk en constructieve coachingssessie aan te vragen. Soms helpt het simpelweg om het gesprek aan te gaan met een onpartijdige derde. Om tot nieuwe inzichten te komen. Om tot verrassende oplossingen te komen. Want angsten, twijfels, zorgen en onzekerheden: Ze kunnen je belemmeren in je werk, sociale contacten, maar zeker ook in de liefde. Persoonlijke problemen kunnen je in de weg staan bij het vinden van een geschikte partner, maar je ook belemmeren bij het opbouwen van een liefdevolle en langdurige relatie. “Want als je niet lekker in je vel zit, zul je zelfs met de meest geniale partner niet gelukkig zijn”.

 

​​In een (aantal) stimulerende therapiesessie(s) word je dan ook echt even helemaal binnenstebuiten gekeerd. Je wordt uitgedaagd na te denken over wat jij denkt, wat jij voelt, wat jij wilt. Eventuele blokkades worden omvergegooid zodat jij weer vol vertrouwen en enthousiasme kunt kiezen voor de liefde. Pas dan zul je in staat zijn een positieve relatie op te bouwen en te onderhouden. Met jezelf en een (eventuele) liefdespartner. Maar niets voor niets. Veranderen is hard werken. Je zult hand in eigen boezem moeten steken, de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk op je moeten nemen, je angsten onder ogen zien en irreële verwachtingen moeten laten varen.Dus... Kan jij wel een oppepper gebruiken, maar heb je geen behoefte aan een langdurend traject? Toe aan een wake up call? Een spoedcursus in de liefde? Een (seks)vragenuurtje of opbiechtmomentje? Meld je dan nu aan voor 'n pittige, maar zeer prettige boostersessie, een [ the(e)rapiesessie ], [ verrassende skypesessie ] of kom naar het Italiaanse Varese meer voor een [ persoonlijk begeleidingsweekend ]. Een weekend om nooit meer te vergeten... 

 

 

[ the(e)rapie ]

Soms heb je gewoon behoefte aan een aai over je bol of een spreekwoordelijke schop onder je kont. Soms is het gewoon fijn om je hart eens te kunnen luchten, je verhaal te kunnen doen bij een professionele en onpartijdige derde. Zonder oordeel. Zonder kritiek. Zonder directe consequenties. 

The(e)rapie is de light versie van therapie. Geen eindeloze therapiesessies in een klinische praktijkruimte, maar een goed, open en eerlijk gesprek tijdens een fikse boswandeling of onder het genot van 'n high theetje. Met de bekende psycholoog Blanca van den Brand. In één middag word je even helemaal binnenstebuiten gekeerd. Je wordt uitgedaagd na te denken over wat jij echt denkt, wat jij echt voelt en echt wilt. 

[ deal, feel & heal retreat ]

Boek nu een love & life changing sessie in onze hoofdstad, in Midden-Nederland of op het Brabantse platteland. Informeer naar de data of kijk [ hier ] voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Als je je grootste angst en nachtmerrie werkelijkheid ziet worden is dat vreselijk confronterend en heftig. Schokkend, vaak onbegrijpelijk en zeer verwarrend. Of je partner je nu heeft laten zitten met de kinderen, jezelf vreemd bent gegaan en je partner je niet kan vergeven of dat jullie samen besloten hebben te gaan scheiden. Of dat je na al die jaren nog steeds -tegen heug en meug- vrijgezel bent. Allemaal reden genoeg om de wagen te pakken en op een bezinningstrip te gaan. Een 'deal with it & heal from it' reis naar Noord-Italië. Jij helemaal alleen. Om een paar dagen echt stil te staan bij alles wat er gebeurd is, maar ook om de lessen te leren die er in verscholen liggen. In de vreemdgang, in de scheiding, in de breuk of in het langdurige vrijgezellenbestaan. Maar ook om stilletjes aan en vol goede moed weer nieuwe toekomstplannen te maken...

Blanca heeft de afgelopen jaren al honderden mensen begeleid in het te boven komen en verwerken van scheiding en/of ontrouw. Ook heeft ze als therapeut al vele singles begeleid. Eerst vanuit haar praktijk op de Keizersgracht in Amsterdam, nu voornamelijk in en vanuit Italië. Dus gun jezelf de tijd en kies voor een nieuw begin. Boek nu een exclusieve therapiesessie in La bella Italia. Kijk [ hier ] voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

 

 

[ skypetherapie | onlinetherapie ]

En soms... heel soms... is het gewoon prettig als je eens een keertje met iemand kan overleggen of iets in de week kan leggen. Omdat je simpelweg ergens mee zit, prangende vragen hebt of verteerd wordt door twijfels, angsten en onzekerheden. 

 

Onlinetherapie biedt dan vele voordelen. Een skype sessie kan (meestal) al op korte termijn ingepland worden, de kosten zijn lager dan van een face-to-face therapiesessie en zo kun je -heel lux- vanuit huis gecoacht worden. Zonder reistijd. Vanuit je luie stoel. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om per Email, Messenger of WhatsApp contact te houden en begeleiding te krijgen. Heel handig en fijn. Op je eigen moment. In je eigen ritme. Op jouw manier.

 

 

Tegen Blanca's eigen verwachtingen in blijkt deze betrekkelijk nieuwe vorm van therapie uitzonderlijk goed te werken. Juist het feit dat je op hele persoonlijke basis in contact staat met je therapeut is een ongekende luxe. Zo kun je haar bepaalde verontrustende berichtjes doorsturen of onderschepte Appjes laten lezen. Ook kun je haar deelgenoot maken van je hersenspinsels die je onlangs op papier hebt gezet. Dit maakt onlinetherapie zo doeltreffend en uitermate persoonlijk. Stuur Blanca een persoonlijke email en ze zal je uitgebreid terugberichten. 

 

Skypetherapie kost € 1,50 per minuut. Kijk [ hier ] voor meer informatie. 

bottom of page