top of page

gezamenlijke opfrissers 

De relatie-opfrissers van InSightorOut zijn een soort speedcursussen in de liefde. Eenmalige-twee-uur- durende sessies over specifieke onderwerpen. Dus kan jullie relatie wel een oppepper gebruiken, maar hebben jullie geen behoefte aan een heel traject? Dan zijn onze opfrissers wellicht een aanrader. Stuk voor stuk voorzien ze jullie van een frisse dosis energie om weer nader tot elkaar te komen en weer het beste in elkaar naar boven te toveren. De verrassende sessies over bijvoorbeeld communicatie, manipulatie, conflicthantering en seksualiteit bieden geheid inzicht én uitkomst als jullie met één van deze specifieke onderwerp worstelen. Wij staan jullie graag bij. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

[ APK Keuring]

Net als een auto behoeft iedere relatie ook regelmatig een periodieke keuring. Leer om vastgeroeste patronen vroegtijdig te signaleren en verder verval voor te zijn. Deze APK is een preventief middel dat jullie relatie aan de hand van uitgebreide vragenlijsten aan een grondige inspectie onderwerpt. En om in autotermen te blijven; als de olie eenmaal ververst is dan loopt alles weer gesmeerd. Kortom: Na deze check-up en opknapbeurt kunnen jullie er weer tegen aan!

Vraag je je soms af: Is dit het nu? Is dit hoe ik mijn leven slijten wil? In ons leven maken we allemaal wel eens een soort mid-life-crisis door. Maar ook in de liefde worden we af en toe getergd door een is-dit-het-nu-gevoel, een soort mid-love-crisis. Deze enerverende boostersessie geeft tekst en uitleg over dit veel voorkomende fenomeen. Maak nu eindelijk de (juiste) keuze: Gaan we er voor of ervandoor?

[ mid-love-crisis ]

[ 'de relatieschijf van 5' ]

Hebben jullie het gevoel langs elkaar heen te leven? Bij relatieproblemen gaat het doorgaans niet om vuile sokken, het niet buiten zetten van de vuilnis of een tekort aan enthousiasme in bed. Het draait vaker om het gebrek aan emotionele behoeftebevrediging van de 'relatieschijf van 5' van Blanca: aandacht, acceptatie, respect, waardering & vrijheid. Ga weer op constructieve wijze in elkaar investeren en ga voor die 5-sterren-relatie .

Een vluggertje als eten uit de muur, goede seks als 'haute cuisine'. Stil je seksuele appetijt door te streven naar gedeeld genot. 'Haute suite' is de zoektocht naar de gulden middenweg tussen jullie behoeftes, interesses, voorkeuren en afkeuren. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst hebben we een open gesprek waarin jullie eens een keer figuurlijk met de billen bloot moeten in plaats van letterlijk. Met liefdevolle tips en trucs ter verbetering van jullie seksuele samenzijn.

[ haute suite ]

BINNENKORT: Geef in één (ont)spannend avondje je seksleven een boost met 'Wine, dine & 69'.​.. therapie, 4-gangen-diner én chique overnachting..!

[ emotherapie ]

Zijn jullie bang voor 'negatieve' emoties als teleurstelling, twijfel, verdriet, angst en jaloezie? En proberen jullie ze daarom te onderdrukken? Maar deze emoties zijn niet schadelijk of schandelijk. Het zijn juist hele belangrijke en handige signalen die ons de weg wijzen. Leer weer naar je interne raadgevers te luisteren, je emoties weer te vertrouwen en ze beter te verwoorden. Ons devies is: 'Lose your mind and come to your senses...'

[ oog-in-oog-tand-op-tand ]

Lijkt het alsof jullie geen normaal gesprek meer met elkaar kunnen voeren? Hebben jullie steeds vaker ruzie en onenigheden en mondt elk verschil uit in een geschil? Leer dan weer op effectieve en rustige manier met elkaar te communiceren. Ga elkaar weer zien, horen, proeven en voelen. Want pas als jullie je in elkaar verdiepen, kan de relatie zich verdiepen. En dat doe je met oog-in-oog en tand-op-tand.

Zijn jullie voornemens te gaan trouwen en willen jullie gaan voor ‘t gouden huwelijk? Huwelijkse voorwaarden is een soort 'premarital counseling' die niet zozeer op een Christelijke leest geschoeid is. Op een toegankelijke manier worden jullie klaargestoomd voor een waar sprookjeshuwelijk. In deze stoomcursus leer je hoe je de liefde blijvend kunt voeden, hoe je de pret in de relatie kunt houden en hoe jij een perfecte minnaar of minnares wordt of blijft.

[ huwelijkse voorwaarden ]

Interesse? Stuur ons een bericht.

En mochten jullie na het volgen van één van deze opfriscursussen nog behoefte hebben aan wat extra begeleiding in de vorm van een aantal gesprekken of persoonlijke opdrachten dan kan dat natuurlijk altijd.

bottom of page