top of page
Title. Double click me.
Title. Double click me.
Title. Double click me.
Title. Double click me.
Title. Double click me.

   

PIN pay in natura...

vertaler nederlands/ engels/ italiaans...

Ruilhandel, barteringswishing (niet te verwarren met swinging) of betaling in natura (ook liever niet verwarren) is al zo oud als de mensheid. Het is een ouderwetse vorm van handeldrijven die -wat ons betreft- weer helemaal terug mag komen. Door "de crisis" en de toenemende werkloosheid zie je hier en daar al paralelle universa ontstaan waarin geld niet langer een rol speelt als ruilmiddel. Je verruilt gewoon je spullen en/of expertise zonder tussenkomst van geld. De ruileconomie wint aan populariteit. En wij werken hier op kleine schaal graag aan mee. Dus mochten jullie wel behoefte hebben aan onze diensten, maar daarvoor niet de financiële middelen hebben, dan staat Blanca open voor alternatieve betaalwijzen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw tijd en expertise verruilen met die van Blanca. Hieronder haar verlanglijstje. Wellicht staat er iets tussen wat jij goed kan of nog ergens hebt liggen... 

 

 Deze site willen we heel graag vertaald hebben. In zijn geheel naar het Engels en eventueel gedeeltelijk naar het Italiaans. Zou geweldig zijn om iemand te vinden die dit klusje graag op zich zou willen nemen en er eer in legt dit goed te doen. In ruil hiervoor krijg je uiteraard eeuwige dankbaarheid en een begeleidingstraject naar keuze...   

fotograaf voor persfoto's...

Aangezien Blanca vaak in de media verschijnt, wordt haar vaak gevraagd naar goed fotomateriaal. Bij een nieuw (volwassener) imago horen natuurlijk nieuwe foto's. Dus mocht je een levenslustige fotograaf zijn die -op geheel eigen wijze- mensen weet te portreteren, schroom niet je diensten aan te bieden. Wie weet komen we tot een samenwerking.   

filmer en editor voor filmpjes... 

Blanca zou het liefste de hele wereld gelukkig zien in de liefde en op allerlei wijze levert zij al een bescheiden bijdrage aan het Bruto Nationale Geluk. Onder het motto "Hoe meer zielen, hoe meer vreugd", wil ze nu graag filmpjes gaan maken om haar liefdevolle boodschap verder uit te dragen. Iemand de benodigde kennis en kundigheid in huis?

laptop voor huis, tuin, keuken gebruik... 

We zijn opzoek naar een tweedehands laptop die nog prima een paar jaartjes mee kan. Hoeft niets speciaals te zijn, maar liefst wel met internet, word en dvdspeler. Heb je er nog eentje in de la liggen? Ons maak je er heel blij mee..!  

campementje Nederland...

Blanca zit met manlief en hun kinderen vaker in italie dan in Nederland. Als ze even in Nederland zijn dan willen ze graag in de buurt van hun familie en vrienden zitten. Wellicht heeft iemand af en toe en in goed overleg een (vakantie)huisje beschikbaar in de buurt van Breda, Den Haag, Haarlem, Amsterdam of in ' t Gooi. Dat zou geweldig zijn..!  

vakantiehuisje Italië...

Italië is zo'n prachtig land. Echt een weldaad om te wonen. Overal waar je gaat en kijkt zijn mooie dingen te ontdekken. Om onze regio (Piëmonte) een beetje beter te leren kennen, maken we graag zovaak mogelijk minireisjes. Mochten jullie nu een vakantiehuisje tot jullie beschikking hebben in Noord-Italië, dan houden wij ons graag aanbevolen! Ook in Milaan...!  

'n lambretta...

medewerking media...

Ik kan hier lang of kort over zijn, maar ik wil gewoon een scooter, een Lambretta om precies te zijn. Afgezien van het feit dat het een heel handig vervoersmiddel is voor Blanca en de kinderen, is het ook nog eens een genot voor het oog. Heeft iemand nog een oudbeestje staan? Een klassieker? Een opknapperdje? Dat zou ons geluk helemaal compleet maken;)

 

Hebben jullie behoefte aan een Cheat Retreat maar (momenteel) niet de financiële middelen? Of vinden jullie het sowieso leuk om jullie ervaringen te delen met anderen? Zijn jullie bereid mee te werken aan een artikel voor 'n tijdschrift of dagblad? Eventueel anoniem. Laat het ons weten, want wellicht kunnen we elkaar helpen... 

 

 

bottom of page