top of page

▪  Sta je op het (kruis)punt om belangrijke beslissingen te nemen, maar loop je vast door twijfels en       onzekerheden?

▪  Voel je de druk van buitenaf om te presteren, maar ook de angst van binnen om foute keuzes te

    maken? 

▪  En wat je eigenlijk wil is gewoon je hart volgen, maar je weet alleen niet precies hoe….

 

Het is goed om af en toe bewust stil te staan. Stil te staan bij wie jij bent en wat jij wil. Gesprekken te voeren over de dingen waarmee je worstelt, je angsten en onzekerheden. Het is goed om tijd en ruimte te maken voor dingen die er echt toe doen. Dat kun je doen door bijvoorbeeld de rust van de natuur op te zoeken. Daar waar het allemaal mee begon: aarde, water, vuur, lucht en ruimte. De 5 elementen: De belangrijkste voorwaarden voor leven op aarde. De natuur is de plek bij uitstek om stress los te laten. Om even te aarden, te luchten, reflecteren, even gewoon te zijn. Zonder invloeden van buitenaf, zonder telefoon, televisie, social media en overbodige luxe. Zonder verwachtingen, zonder afleidingen. Drinken uit een stromend beekje, hout hakken, vuur maken, samen koken met ingrediënten uit eigen tuin, brood bakken, inspirerende gesprekken voeren en slapen onder een dekbed van sterren waarvan je nu alleen nog maar dromen kan….

 

Wij nemen je graag mee naar een plek waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. Even de ruige natuur in, uit je vertrouwde omgeving, om tot nieuwe inzichten, oplossingen of ideeën te komen. Of om gewoonweg tot de conclusie te komen dat het goed is zoals het is…  Rondtrekkend door de Italiaanse Alpen met een groep van maximaal 15 jongeren. Een week om nooit te vergeten. Een week waarin niets hoeft en alles mag. Je rust uit als je moe bent en neemt een frisse duik als je daar zin in hebt. Je praat als je daar behoefte aan hebt en bent stil als dat is wat je wil.

 

Een week met betoverende uitzichten, verrassende inzichten en nieuwe ontmoetingen op een magische plek aan de voet van de Monte Rosa waar je gewoon jezelf mag zijn. Gewoon. Jezelf.

 

Durf jij het aan?

▪  In een afgelegen vallei, ver weg van de bewoonde wereld, luxe en verplichtingen

▪  6 dagen in de Italiaanse Alpen met een groep van 10 tot 15 jongeren tussen de 17 en 24 jaar

▪  Digital detox, tijd voor reflectie, broodbakken, hout hakken, vuurtje stoken

▪  Slapen onder de blote sterrenhemel

▪  Prijs inclusief 6 overnachtingen, biologische maaltijden, vervoer van en naar het vliegveld en   professionele begeleiding ter pleke. Prijs is exclusief retourticket Amsterdam Schiphol-Milaan Malpensa. 

Doe eens gek, breek los uit je vaste stramien en ga met ons mee op avontuur.

 

Deze Jongeren Expeditie wordt georganiseerd door Sara Eenhoorn (24), huisarts Raymond Landgraaf (40) en psychologe Blanca van den Brand (42). In Val d'Otro worden we warm ontvangen door de geweldige gastheer Luca en begeleid door de lokale berggids Checco. 

 

Stuur voor meer informatie over het programma en de mogelijkheden een email naar info@otro-elements.it of kijk op www.otro-elements.itOtro Elements Jongeren Expeditie

bottom of page