top of page

 

 

 

 

Een liefdeseretraite biedt de ultieme uitkomst: Een paar dagen weg uit de dagelijkse hectiek om jullie liefdes- en/of seksleven een nieuwe impuls te geven. Een paar dagen weg uit de dagelijkse hectiek. Even de onverdeelde aandacht voor elkaar. En dit alles in een sprookjesachtige omgeving waar jullie met volle teugen kunnen genieten van de verfijnde Italiaanse keuken, voortreffelijke regionale wijnen en natuurlijk van elkaar. In een über-romantische omgeving waar je niet anders kan dan weer verliefd worden op elkaar..!

 

't Comomeer 

Flaubert, Stendhal & Goethe: 19de-eeuwse dichters, schrijvers en componisten vonden er hun inspiratie. Het wereldberoemde alpenmeer "lago di como' is zo bijzonder omdat het woest en liefelijk tegelijk is. Omringd door besneeuwde bergtoppen en met zijn charmante dorpjes en kleine haventjes straalt het een en al romantiek uit. De drie prachtige dorpjes 'Bellagio, Varenna & Menaggio', niet voor niets 'de gouden driehoek' genoemd, vormen het decor voor een onvergetelijk -en therapeutisch verantwoord- liefdesweekend. Met zijn geweldige sterrenrestaurants, gezellige pleintjes, mooie wandelroutes en magische uitzicht is het pittoreske dorpje Menaggio, aan de westoever van het meer, onze uitvalsbasis. Dit chique kuuroord is een heuse parel aan het Comomeer. Kortom, il dolce far niente!

 

programma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

liefdesretraite aan lago di Como

Vrijdag: Inchecken in bijvoorbeeld het knusse hotelletje Giuliana in Menaggio. Blanca neemt jullie graag mee naar een 14e eeuwse wijnkelder waar je tussen de oude wijnvaten de meest geniale wijnen kunt proeven… Op een hele informele, ongedwongen en uitermate prettige manier maken jullie kennis. Indien wenselijk dringt Blanca dan al razendsnel en op professionele wijze door tot de kern van jullie problemen. Daarna kunnen jullie met zijn tweëen -voetjevrijend- genieten van een diner bij kaarslicht of onder de blote sterrenhemel. 

Zaterdag: Na een heerlijk ontbijtje beginnen we de dag met een boottochtje naar de overweldigend mooie overkant van het meer. Een bezoekje aan Bellagio en Varenna mogen simpelweg niet ontbreken op het programma. Daar is -met prachtig uitzicht op het meer- tijd en ruimte genoeg om rustig met elkaar te praten. Eventueel kunnen we daar ook een fikse wandeling maken, inclusief pittige sessie. Ter ontspanning kan er die avond romantisch gedineeerd worden in één van de vele sterrenrestaurants die Lago di Como rijk is.

 

Zondag: Na het ontbijt en eventuele wellness worden jullie stevig aan het werk gezet om later op de dag twee individuele gesprekken te hebben. In deze 1-op-1 sessies krijgen jullie afzonderlijk van elkaar tips & trucs om jullie liefdes- en/of seksleven een nieuw impuls te geven. Jullie gaan gegarandeerd met een aantal concrete, uitvoerbare én haalbare opdrachten naar huis. Enthousiast en met hernieuwde energie kunnen jullie die thuis in de praktijk gaan brengen en zo jullie relatie samen naar een hoger plan tillen.

▪  Voor het verwerken van vreemdgang of juist ter voorkoming ervan...

▪  Voor het wegwerken van achterstallig onderhoud of om verder verval tegen te gaan...

▪  Of ter afsluiting van een zware periode of als nieuwe start..

Pak je koffers maar vast in en beleef een onvergetelijk en liefdevol weekend aan het mystieke Lago di Como in Noord-Italië. Relatietherapie nieuwe stijl. Relatietherapie 2.0. Bijzonder en uniek. Maar bovenal zeer doeltreffend en effectief. Succes verzekerd.

prijs

Deze exclusieve liefdesretraite de luxe is nu te boeken voor ongeveer € 1.000 tot 1.300,- (ex BTW). Prijs is per stel en er zijn geen andere stellen aanwezig. Het weekend is geheel naar eigen wensen en behoeften in te richten. Zo kun je verblijven in een chique 5-sterren-hotel of (romantisch) een paar nachtjes in een tentje slapen op de lokale camping. Je kunt kiezen voor intensieve begeleiding of slechts één therapiesessie van twee uurtjes per dag inboeken. Je kunt een dagje komen of een hele week blijven. In het weekend of doordeweeks. Wat jullie willen. In goed overleg is er van alles mogelijk. 

 

 

Een reële inschatting van de kosten voor een unieke liefdesretraite aan het Comomeer:

▪ Overnachtingen in Menaggio zijn mogelijk van € 60,- tot € 500,- per nacht. Hotel Bellavista bijvoorbeeld kost in het laagseizoen € 100,- per nacht. Kijk maar eens op booking.com voor alle mogelijkheden in Menaggio en omgeving.

▪  Retourtickets naar Milaan Malpensa al voor € 50,- p.p. mogelijk bij tijdig boeken. Kijk op easyjet.nl.

▪  Transfer. Autohuur voor een weekend al voor € 80,-. Check autoverhuur vanaf terminal 2 via ww.autoeurope.nl.

▪  Uitgebreide lunch en diners kosten ongeveer € 50,-.

▪ De uurprijs van relatietherapeute Blanca is € 100,- (ex. 21% BTW). De eventuele extra kosten tijdens de aanwezigheid van Blanca zijn voor jullie rekening. Deze kosten kunnen -desgewenst en in overleg- geminimaliseerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan samen een koffietje drinken 's ochtends, samen lunchen, de boot pakken of chique dineren. 

 

Een optelsom brengt ons op een totaalprijs van € 1.400,-: vlucht en vervoer (200), 2 overnachtingen (200), 2 dag-delen relatietherapie (800 + BTW), overige onkosten aan alcoholische versnaperingen, lunch en diners (200).

 

PS: Blanca is onlangs verhuisd van het Comomeer naar het Varese meer. De begeleidingstrajecten zijn nog wel mogelijk aan het Comomeer, maar worden momenteel -bij voorkeur- georganiseerd in de buurt van Varese. 

 

 

 

bottom of page