top of page
Title. Double click me.
Title. Double click me.
Title. Double click me.
Title. Double click me.
Title. Double click me.

Relatietherapie wordt nog vaak geassocieerd met jarenlang languit op de sofa, psychoanalyse en het verwerken van jeugdtrauma’s. Maar het kan ook anders: Kort, bondig én concreet. Een relatie is namelijk niets anders dan de combinatie van twee bijzondere individuen en hun unieke wisselwerking. In destructieve relaties is het net alsof je het rode draadje bij het zwarte houdt. Dat kan gigantische kortsluiting geven en heftige ruzies veroorzaken. Wij lossen relatieproblemen op actieve en confronterende wijze op. In een aantal sessies worden jullie vastgeroeste patronen blootgelegd en doorbroken. Maar dat kan alleen als jullie alle twee bereid zijn kritisch naar jullie eigen bijdrage te kijken. Want pas als jullie hand in eigen boezem durven steken, valt jullie relatie in positieve zin te veranderen. En wij gaan die zoektocht én confrontatie graag met jullie aan..!

combicoaching | relatietherapie

boostersessies | individuele therapie

Hebben jullie behoefte aan wat bijsturing of zelfs een uitgewerkte gebruiksaanwijzing van je partner? Wij voorzien jullie graag van heldere én concrete tips en trucs. Ga voor [ relatietherapie 2.0 ]een aantal confronterende combicoachingsgesprekken, [ eenmalige the(e)rapiesessie ], [ skypetherapie ] of [ liefdesretraite ]. Boek voor het verwerken van een affaire een [ cheat retreat ] of voor het vlottrekken van jullie ingedutte seksleven een [ relight the fire sex-retreat ] in La bella Italia.                                                                          

NIEUW: Een eenmalig twee-uur-durende opfriscursus voor € 200,- (ex BTW)

Angsten, twijfels en onzekerheden: Ze kunnen je belemmeren in je werk, sociale contacten, maar zeker ook in de liefde. Persoonlijke problemen kunnen je in de weg staan bij het vinden van een geschikte partner, maar je ook belemmeren bij het opbouwen van een liefdevolle relatie. “Want als je niet lekker in je vel zit, zul je zelfs met de meest geniale partner niet gelukkig zijn”.

In een (aantal) stimulerende therapiesessie(s) word je dan ook echt even helemaal binnenstebuiten gekeerd. Je wordt uitgedaagd na te denken over wat jij denkt, wat jij voelt, wat jij wilt. Eventuele blokkades worden omvergegooid zodat jij weer vol vertrouwen en enthousiasme kunt kiezen voor de liefde. Pas dan zul je in staat zijn een positieve relatie op te bouwen en te onderhouden. Met jezelf en een liefdespartner. 

 

Dus... Kan jijzelf wel een oppepper gebruiken, maar heb je geen behoefte aan een langdurend traject? Heb je behoefte aan een spreekwoordelijke schop onder je kont of een aai over je bol? Toe aan een wake up call? Meld je aan voor [ een pittige online boostersessie ], [ the(e)rapie ], [ een verrassende skypesessie ] of [ een deal, feel & heal retreat in Italië ]. En bekijk onze lijst met [ mogelijke specifieke onderwerpen ]...                                              

AANBIEDING: Skypetherapie nu al mogelijk vanaf € 1,- per minuut..!

skypetherapie | internettherapie

Alhoewel het wat hip en afstandelijk klinkt, kan skypetherapie een heel goed alternatief (of aanvulling) vormen op de reguliere "live" sessies. Skypen heeft namelijk heel veel voordelen: Zo heb je geen wachttijden, geen reistijd en je bent in je eigen vertrouwde omgeving. Je loopt niet het gevaar bekenden tegen te komen in de wachtruimte en je hebt ook geen oppas nodig. De sessies zijn ook 's avonds en in 't weekend  in te plannen. Het gebruik van video/skype is ook al zeer effectief gebleken. Vaak volstaat een gesprek of 3 al. Maar 1 gesprek kan ook al echt effect sorteren. Blanca's kunst(je) is om zo snel mogelijk door te dringen tot de kern van de zaak en jullie afzonderlijk van elkaar aan het werk te zetten met concrete én haalbare opdrachten. Vervolgens is het aan jullie om op de vierkante meter de huiswerkopdrachten uit te voeren en de nieuw verkregen inzichten in de praktijk te brengen. 

Lijkt het jou of jullie prettig om op korte termijn in therapie te gaan bij psycholoog Blanca? Dat kan..! Na officiële aanmelding kan er doorgaans binnen een aantal dagen al een eerste gesprek ingepland worden. Lekker makkelijk én snel. Maar vooral ook heel praktisch en doeltreffend. Nu al mogelijk voor € 1,- per minuut voor individuele boostersessies voor studenten en singles en € 1,30 per minuut voor duogesprekken (ex BTW). Maar mocht jullie voorkeur toch uitgaan naar live contact en een face-to-facegesprek, dan is             the(e)rapie wellicht iets voor jullie...

 

TIP: Een op maat gemaakt programma is natuurlijk ook mogelijk..!

 

liefdesretraite | weekendtherapie

 

Bij gebrek aan tijd en tools biedt een liefdesretraite de ideale uitkomst. Voor het wegwerken van achterstallig onderhoud of ter voorkoming van verder verval. Of ter afsluiting van een zware periode of als ultiem liefdescadeau: Een paar dagen weg uit de dagelijkse hectiek om jullie liefdes- en/of seksleven een nieuwe impuls te geven. Even de onverdeelde aandacht voor elkaar. En dit alles in een über-romantische omgeving waar je niet anders kan dan weer verliefd worden op elkaar! Want naast de inhoudelijke gesprekken kunnen jullie met volle teugen genieten van 't verrukkelijke Italiaanse eten, de goede wijnen en het prachtige landschap. Relationele inspanning valt zo perfect te combineren met de nodige ontspanning!​​Dus... Jullie gaan gegarandeerd met verrassende inzichten, concrete opdrachten en hernieuwd enthousiasme en energie terug naar huis..! 

Relatietherapeut Blanca ontvangt jullie graag aan het prachtige Varese meer in het noorden van Italie. Jullie zijn hier zowel in de zomer als in de wintermaanden van harte welkom. Voor een dag, een weekend of een hele week. Voor [ het wegwerken van achterstallig onderhoud ], [ het verwerken van ontrouw ] of een [ boost voor jullie seksleven ]. En lees -bij interesse- ook wat er reeds in de media verscheen over deze unieke [ liefdesretraite ] en [ cheat retreat ] ​

NIEUW: Willen jullie jullie liefde vieren? ​Kom naar Italië en 'do or renew your vows'.​​

renew your vows

Het hernieuwen van de huwelijksbeloften is een trend die uit Amerika is over komen waaien. Beroemdheden zoals Will Smith, Tori Spelling, Kate Moss, Jennifer Lopez en Slash hebben dit ook al gedaan. Met alles erop en eraan. Maar het hoeft natuurlijk niet –op geheel Amerikaanse wijze- groots en meeslepend en volledig over de top. Het kan ook -op een ietwat meer nuchtere Hollandse wijze- klein en intiem. Nu is het namelijk mogelijk om op authentieke wijze de liefde (nog) eens bewust te vieren en te bezegelen. En wel in romantisch Italië… In één van de prachtige kapelletjes die de Valsesia rijk is, kunnen jullie in een informele maar hoogstpersoonlijke en betekenisvolle ceremonie jullie huwelijksbeloften hernieuwen. Romantisch met zijn tweeën, in het bijzijn van jullie kinderen of met een aantal dierbare vrienden en familieleden. Het kan allemaal!

 

 

Hoe dan ook: Opnieuw het ja-woord uitspreken is de ultieme bekrachtiging van jullie liefde en de kroon op je relatie! En –met alle liefde van de wereld- zal Blanca als ‘liefdesgoeroe’ haar taak als ceremoniemeester vol enthousiasme en met verve volbrengen… Het lijkt ons een geweldige eer jullie te mogen verwelkomen in La Bella Italia en een bijdrage te mogen leveren aan 'n onvergetelijke dag..! Al mogelijk voor € 795,-. Bij interesse meer informatie op aanvraag. ​

Bekijk het uitgebreidere overzicht van al onze diensten. En schroom niet ons een mailtje te sturen als je specifieke vragen hebt... info@insightorout.nl.

 

bottom of page