top of page

gaan jullie bij Blanca op de thee(rapie)?

 

 

 

 

 

 

 

 

The(e)rapie is de light versie van relatietherapie. Geen eindeloze therapiesessies in een TL-verlichte praktijkruimte, maar een eenmalig gesprek onder het genot van een luxe high tea, een heerlijk wijntje of tijdens een fikse bos- of strandwandeling. Om samen in alle rust die dingen te kunnen bespreken waar jullie plotseling of telkens weer tegenaan lopen. Jullie "favoriete" onderwerpen om ruzie over te maken of vastgeroeste patronen. Een affaire of heimelijke verliefdheid. Of jullie nu alleen behoefte hebben aan een luisterend oor of juist aan concrete oplossingen om jullie problemen het hoofd te kunnen bieden. Wees welkom! In Noord-Holland, Midden-Nederland of Noord-Brabant.

 

Informeer nu naar de mogelijkheden om een unieke privé boostersessie met "liefdesgoeroe" Blanca te boeken. Bekijk -ter inspiratie- [ hier ] de lijst met mogelijke thema's. De kosten zijn € 100,- per uur (ex. BTW) voor een pittige therapiesessie tijdens een fikse strand- of boswandeling. Op het strand In Zandvoort, op de hei in Laren of in het Mastbos in Breda. Ook is het mogelijk om twee gesprekken in te plannen met een overnachting. Extra kosten voor bijvoorbeeld een high tea, een borreltje, lunch of diner zijn voor jullie rekening. 

 

Maar jullie kunnen julliezelf natuurlijk ook een [ liefdesweekendje ] Italië cadeau doen. De koffie smaakt nu eenmaal beter in La Bella Italia. De wijn trouwens ook.

 

Bij interesse, kijk [ hier ] voor meer informatie over de liefdesretraites aan het Comomeer, [ hier ] voor meer informatie over onze 'cheat retreats' voor hulp bij de verwerking van een liefdesaffaire of [ hier ] voor de 'relight the fire-sex-retreats' voor de (vele) seksloze stellen onder ons. 

Voor verdere vragen schroom niet ons te contacteren: info@insightorout.nl

▪ Hebben jullie behoefte aan wat coaching maar niet aan een ellenlang traject? 

▪ Haken jullie af bij de gedachte aan een wereldvreemde 'geitenwollen sok'?

▪ Of bij de gedachte aan tissues en 'n sofa in een klinische praktijkruimte?

 

Gelukkig kan het ook anders.

Kort, bondig, concreet én hip...

 

bottom of page