top of page

skypetherapie... 

Alhoewel het wat hip en afstandelijk klinkt, kan Skype therapie een heel goed alternatief vormen of aanvulling zijn op de reguliere "live" sessies. Skypen heeft namelijk heel veel voordelen:​​​▪ ​Geen wachtlijsten​, op korte termijn inplanbaar

​​​ Geen reistijd

​​​▪​ Vanuit je eigen vertrouwde omgeving

​​​▪​ Geen oppas nodig

​​​▪​ Ook mogelijk in de avonduren en in het weekend

▪ ​Al mogelijk voor € 1,- per minuut

▪ ​Alleen de gebruikte minuten worden in rekening gebracht

▪ ​En.. Je loopt niet het risico bekenden tegen te komen in de wachtruimte ;)

 

Het gebruik van videoskype is ook al zeer effectief gebleken. Vaak volstaat een gesprek of 3 al. Maar 1 gesprek kan ook al echt effect sorteren. De kunst is om zo snel mogelijk door te dringen tot de kern van de zaak en jullie afzonderlijk van elkaar aan het werk te zetten met concrete én haalbare opdrachten. Vervolgens is het aan jullie om op de vierkante meter de huiswerkopdrachten uit te voeren en de nieuw verkregen inzichten in de praktijk te brengen.Lijkt het jou of jullie prettig om op korter termijn in gesprek te gaan met psycholoog Blanca? Dat kan..! Na officiële aanmelding kan er doorgaans binnen een aantal dagen al een eerste gesprek ingepland worden. Lekker makkelijk én snel. Maar vooral ook heel praktisch en doeltreffend.

 

Nu al mogelijk voor € 1,- per minuut voor individuele boostersessies voor scholieren en studenten. € 1,60 per minuut voor relatietherapie (ex BTW). ​Uiteraard kunnen de gesprekken ook via Google Hangouts of FaceTime lopen. Interesse? Stuur Blanca persoonlijk een bericht: blanca@insightorout.nl.

bottom of page