top of page

individuele therapie 

Therapie wordt nog vaak geassocieerd met jarenlang languit op de sofa, psychoanalyse en het verwerken van jeugdtrauma’s. Maar het kan ook anders: Kort, bondig én concreet. Soms werkt het namelijk al verrassend goed om eens één gesprek te hebben met een professionele en onpartijdige derde. Gewoon om je hart te luchten, alles beter in perspectief te plaatsen, nieuwe inzichten te verkrijgen en tot constructieve oplossingen te komen. Vastgeroeste patronen worden blootgelegd en (zonodig) doorbroken. En wij staan je daar graag in bij. Met raad én daad. 

 

Behoefte aan een schop onder je kont en een aai over je bol? Meld je dan nu aan voor een skypesessie, een live the(e)rapiegesprek in Nederland of aan het magische Lago di Varese in Italië. Welke vorm je ook verkiest, de enerverende sessies geven inzicht en energie en richten zich op jouw persoonlijke aandachtspunten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Heb je het idee dat er alleen maar eikels (of dramaqueens?) beschikbaar zijn op de datingmarkt? Val je keer op keer op de 'verkeerde' en ben je teleurgesteld omdat Mr. Right zich telkens weer ontpopt tot Mr. Wrong? Leer dan nu de lessen die hierin verscholen liggen. Wij kiezen namelijk een partner die onze persoonlijke overtuigingen weerspiegelt: Hoe meer jij jezelf de moeite waard acht, hoe hogere eisen je zult stellen. Dus... Neem niet langer genoegen met 'n troostprijs, maar ga voor de ultieme hoofdprijs!

'Beauty is in the eye of the beholder'. Zo is Iedereen aantrekkelijk... voor bepaalde mensen. De kunst dan ook om je eigen doelgroep in kaart te brengen, te lokaliseren en te leren kennen… Dus wie kun je waar vinden? Zowel online als offline..? Samen stellen we in 2 uur een persoonlijk PR-plan voor je op. Hoe kun je zoveel mogelijk potentieeltjes werven om daar vervolgens zo’n streng mogelijke selectie op los te laten? Met een goede track&trace vergroten we jouw kansen op succes in de liefde..! 

Wij eenvoudige stervelingen hebben veilige en liefdevolle hechting nodig om ons gelukkig en blij te voelen. Onze behoefte aan intimiteit dient in balans te zijn met onze zucht naar vrijheid. Sommige mensen hebben echter last van een soort relationele claustrofobie. Als ze niet voldoende ruimte krijgen, krijgen ze het benauwd. En zo’n bindingsbange partner kan –ongewenst- de bindingsdrang van de geliefde juist weer aanwakkeren. En viceversa. Kom je angsten onder ogen en schiet in actie.

In tegenstelling tot veel vreemdgangers, liegen de cijfers er niet om. Er wordt veel vreemd gegaan. Heel veel zelfs. Dit feit doet echter niets af aan de vertrouwensbreuk die een heimelijke affaire of eenmalig buitenechtelijk bijslaapje kan veroorzaken. Dus: Ga jij zelf vreemd en wil je dat opbiechten? Of heb je het vermoeden dat je partner amoureuze uitstapjes maakt? Of ben je betoverd door een charmante derde? Lucht je hart. Privacy is uiteraard gewaarborgd!

 

'The saddest thing about betrayal is that it never comes from your enemies'. Juist daardoor kun je er danig van ondersteboven zijn als je partner (plotseling) besluit een punt te zetten achter jullie relatie. Echt ziek kun je hiervan zijn. Om niet geheel en al aan het verdriet ten onder te gaan, kan een gesprek je helpen. Of een ludiek afscheidsritueel... Want een crisis biedt vaak nieuwe kansen, een einde betekent vaak een nieuw begin!

 

'Seksuele verlangens zijn heel natuurlijk, maar seks is nooit vanzelfsprekend'. Voor heel veel mensen is het hebben en behouden van een bevredigend seksleven een hele opgave, niet alleen voor de hyperseksuelen en a-seksuelen onder ons. Veel mensen lopen met vragen rond. ​Vraag jij je bijvoorbeeld af of je wel normaal bent? Heb je problemen met seksuele intimiteit of wil je gewoon even iets weten? Meld je dan nu aan voor een onbeschaamd vragen-2-uurtje​...

 

[ werving & selectie ]

[ verkeerde partnerkeuze ]

'Als de leerling klaar is, zal de leraar verschijnen'. Ofwel: 'Als de geliefde klaar is, zal er liefde verschijnen'. 

[ bindings- & verlatingsangst ]​

Heb het (gore) lef lief te hebben, door toe te laten én (soms) los te laten… 

 

[ ontrouw ]

[ liefdesverdriet ]

'New beginnings are often disguised as painful endings', aldus Lao Tzu.

[ seksuele intimiteit ]

NIEUW: Unhappy singlesyndroom
 
NIEUW: Love-aholism​

Interesse? Stuur ons een bericht.

 

bottom of page