top of page

relatietherapie 2.0

▪ ​Zijn jullie vaak geïrriteerd, maar verlangen jullie naar de gezelligheid en humor van de eerste dag?​

▪ Hebben jullie steeds dezelfde terugkerende conflicten, maar ​​​​​​willen jullie daar van af? 

▪ Is de intimiteit ver te zoeken, terwijl jullie hunkeren naar een liefdevolle connectieEn dit terwijl het ook zo mooi kan zijn...

Maar lijken jullie maar niet bij machte om de vastgeroeste patronen te doorbreken, ​de afstand tussen jullie te verkleinen en de emotionele verbondenheid te vergroten

​​​Vaak hebben we van alles al geprobeerd en geven we de hoop op een liefdevol samen oud worden simpelweg op. Onze overvolle agenda's vormen ook vaak een waterdicht excuus om niet blijvend de nodige tijd en moeite in elkaar te investeren. En de tijd die we wel samen hebben, brengen we gemakshalve vaak door achter TV of PC. Zo leven we eerder -onverschillig- langs elkaar, dan -liefdevol- met elkaar. Vaak willen we het tij wel keren, maar weten we simpelweg niet hoe. De eigenzinnige relatietherapeut Blanca van den Brand biedt inzicht en uitkomst.

 

Relatietherapie wordt nog vaak geassocieerd met jarenlange psychoanalyse en het verwerken van jeugdtrauma’s. Blanca gelooft echter niet in deze ouderwetse wijze. Een uurtje per maand samen praten onder het strenge toeziend oog van een psycholoog of therapeut. Languit op de sofa. In een klinische omgeving. Praten over je jeugd en opgelopen trauma's. Waarbij het einde van het gesprek wordt bepaald door de klok en de wachtende in de wachtkamer. Om vervolgens naar huis te gaan met de tip om meer in de "ik-vorm" te spreken.

 

Gelukkig kan het ook anders: Kort, bondig én concreet. Blanca gelooft namelijk veel meer in het natuurlijke verloop van een gesprek, in het komen en gaan van emoties en bovendien in de helende kracht van echt connectie maken. In een fijne, natuurlijke en vrije omgeving. Om je hart (eindelijk) eens echt te kunnen luchten. Om samen te lachen én te huilen. Om weer echt verbinding te kunnen maken met elkaar. Om meer begrip te krijgen voor elkaar. Om dingen rustig uit te kunnen praten onder het genot van een wijntje... En dat alles in de liefdevolle aanwezigheid van een bevlogen relatietherapeut om het gesprek in goede banen te leiden, om snel tot de kern van het probleem te kunnen komen, maar zeker ook om een vertaalslag te kunnen maken naar praktische oplossingen. Dat is relatietherapie 2.0.   

 

Dus...  Geef de hoop nog even niet op. Pak NU je koffers. Niet om ergens anders te gaan wonen en de scheiding in te zetten, maar om een love & life changing weekend met elkaar door te maken. Aan het magische Comomeer. of Varese meer waar Blanca tegenwoordig woont en werkt. Of boek een therapieweekend in Amsterdam, Midden-Nederland of Brabant. Succes verzekerd. Serieus! 

[ liefdesretraite ]​ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​​ 

Voor het wegwerken van achterstallig onderhoud of ter voorkoming van verder verval. Of ter afsluiting van een zware periode of als ultiem liefdescadeau: Een paar dagen weg uit de dagelijkse hectiek om jullie liefdes- en/of seksleven een nieuwe impuls te geven. Even de onverdeelde aandacht voor elkaar. En dit alles in een über-romantische omgeving waar je niet anders kan dan weer verliefd worden op elkaar! Want naast de inhoudelijke gesprekken kunnen jullie met volle teugen genieten van 't verrukkelijke Italiaanse eten, de goede wijnen en het prachtige Comomeer. Relationele inspanning valt perfect te combineren met de nodige ontspanning!​​

 

En... Jullie gaan gegarandeerd met verrassende inzichten, een nieuwe liefdevolle verbinding en hernieuwd enthousiasme en energie terug naar huis..! 

Blanca ontvangt jullie graag in Gavirate, een prachtig dorpje aan het Lago di Varese. Half uurtje rijden vanuit Milaan Malpensa. Voor meer informatie en wat zinnenpikkelende foto's, kijk [ hier ]. ​En lees -bij interesse- ook wat er in de media reeds verscheen over deze unieke [ liefdesretraite ].                                

 

Een liefdesretraite is al mogelijk vanaf € 600,-pp. Kijk [ hier ] voor meer informatie.

[ cheat retreat ]

Ontrouw: het maakt doorgaans meer kapot dan je lief is. We willen dolgraag flexibel van geest zijn en het de ander vergeven. Dat lukt vaak niet. De pijn, het verdriet, het onbegrip en de teleurstelling zijn simpelweg te groot. Ook voor de vreemdganger valt het vaker zwaarder dan gehoopt én verwacht om de affaire stop te zetten en de oorspronkelijke relatie voort te zetten. Liefdesverdriet, twijfel en een ongelofelijke drang om de minnaar of minnares eventjes te zien of horen kunnen lange tijd parten spelen. Het risico bestaat dat er door onbegrip, boosheid, schaamte, schuldgevoelens en wantrouwen nog meer afstand ontstaat tussen de geliefden. De kunst is om juist die afstand te overbruggen. Het is namelijk weldegelijk mogelijk samen sterker uit de "strijd" te voorschijn te komen. Sterker, hechter, opener en eerlijker. Zonder angst en achterdocht. 

 

 

Een exclusief ontrouw-verwerkings-weekend biedt inzicht én uitkomst. Alle bijbehorende emoties kunnen in een veilige omgeving doorleeft en gedeeld worden, de lessen die in de ontrouw verscholen liggen geleerd en een nieuwe start gemaakt worden. 

 

Een unieke [ cheat retreat ] in la bella Italia is al mogelijk voor € 1.200,-. 

 

[ the(e)rapie ]

Zouden jullie een weekendje Italië eigenlijk wel zien zitten, maar zit dat er momenteel -om de één of andere reden- niet in? Om financiële of tijdtechnische redenen? Boek dan een romantisch nachtje in onze hoofdstad, in het groene hart van Nederland of op het Brabantse platteland. Of kom gewoon voor een intensieve boostersessie. Geen eindeloze therapiesessies in een klinische praktijkruimte, maar een gesprek in een huiskamersfeertje onder het genot van een luxe high tea, een wijntje of tijdens een fikse boswandeling. Om samen in alle rust die dingen te bespreken waar jullie meezitten en waar jullie herhaaldeijk tegenaan lopen. Op concrete en zeer prettige wijze worden lastig bespreekbare onderwerpen bespreekbaar gemaakt, vastgeroeste patronen blootgelegd en hardnekkige problemen opgelost. 

 

 

 

 

 

 

Dus... Wees welkom. In Noord-Holland, Midden Nederland of Brabant. In Amsterdam, Zandvoort, Laren of Breda e.o. Voor een intensieve therapiesessie van een aantal uur of een aantal dagen. Er is van alles in goed overleg mogelijk. Het betreft in ieder geval altijd exclusieve sessies waarbij geen andere stellen aanwezig zijn. En uiteraard op maat gesneden. Jullie gaan gegarandeerd met hernieuwd enthousiasme en concrete opdrachten naar huis. 

 

Een therapieweekend in Nederland is al mogelijk voor € 400,- Kijk [ hier ] voor meer informatie.

 

[ skypetherapie ]

Skype, email, WhatsApp, FaceTime en GoogleHangout: Allemaal moderne manieren om op hele gemakkelijke wijze -overal ter wereld en te allen tijde- coaching te krijgen. Online therapie kan een heel goed alternatief (of aanvulling) vormen op reguliere "live" sessies. Skypen heeft bijvoorbeeld heel veel voordelen: Zo heb je geen wachttijden, geen reistijd en je bent in je eigen vertrouwde omgeving. Je loopt niet het gevaar bekenden tegen te komen in de wachtruimte en je hebt ook geen oppas nodig. De sessies zijn ook 's avonds en in 't weekend  in te plannen. Vaak volstaat een gesprek of 3 al. Maar 1 gesprek kan ook al echt effect sorteren door snel door te dringen tot de kern van de zaak en jullie afzonderlijk van elkaar aan het werk te zetten met concrete én haalbare opdrachten. 

 

 

Hebben jullie behoefte aan een gesprek op korte termijn? Dat kan..! Na officiële aanmelding kan er doorgaans binnen een aantal dagen al een eerste gesprek ingepland worden. Lekker makkelijk én snel. Maar vooral ook heel praktisch en doeltreffend. Nu al mogelijk voor € 1,- per minuut voor individuele boostersessies voor studenten. € 1,50 per minuut voor relatietherapie (ex BTW). ​Uiteraard kunnen de gesprekken ook via Google Hangouts of FaceTime lopen.

 

Skypetherapie al mogelijk vanaf € 1,- per minuut. Kijk [ hier ] voor de opties. 

 

[ relight the fire-sex-retreat ]

Ontbreekt het jullie niet aan liefde voor elkaar, maar wel aan seks met elkaar? Leven jullie seksloos samen? Als broer en zus in plaats van als minnaars en geliefden?  

Vaak is het niet zozeer het gemis van de seksualiteit maar eerder het gebrek aan liefdevolle intimiteit dat op den duur parten speelt. Ook speelt de angst abnormaal te zijn of de partner aan een charmante derde te verliezen mee. En opvallend genoeg zijn het tegenwoordig voornamelijk de mannen die seksueel massaal afhaken of te lijden hebben onder een heuse seksuele burnout. Zij klagen voornamelijk over een verminderd libido en zien seks steeds vaker als een verplicht nummertje. Herkenbaar?

Een periode van vermindere seksuele activiteit is niet meteen zorgelijk. Door bijvoorbeeld (werk)stress, ziekte, zwangerschap of (ont)rouw, kan jullie seksleven tijdelijk op een laag pitje komen te staan. Duurt het echter (te) lang, tast het jullie liefdesrelatie aan en maakt het je onzeker of angstig? Ga dan het gesprek over seks niet uit de weg, maar juist met elkaar aan. 'Relight the fire', voordat het te laat is. Aan het magische Lago di Como, Maggiore of Varese... Kijk [ hier ] voor meer informatie.

 

Een exclusieve Sex Retreat is mogelijk vanaf  1.200,-. Kijk [ hier ] voor meer informatie. 

 

In for a change..?

Time for some action..? 

Go on an adventure...together!

bottom of page